Kategórie
 
 
 
 
 

Skvelé rady, prečo začať používať enzýmatický peeling

,,Rieši pigmentácie, upchaté póry, mílie, jemné vrásky, predchádza tvorbe akné."

Enzymatický peeling od slovenskej značky Kvitok je skvelým pomocníkom pre všetky typy pleti. Obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a zanechávajú pokožku hladkú a jemnú. Je ideálny pre tých, ktorí majú citlivú pokožku a nechcú používať príliš agresívne produkty na čistenie pokožky. Je tiež bohatý na vitamíny a minerály, ktoré dodávajú pokožke výživu a hydratáciu. Navyše má jemnú a šetrnú textúru, ktorá nevyvoláva podráždenie a nepoškodzuje pokožku ako je u bežných peelingoch bežné.

Je vyrobený z prírodných zložiek, ako je marocký íl, organické ajurvédske prášky z Amalaki a Posvätnej bazalky, extrakt aloe vera a aktívne enzýmy, vrátane proteázy a lipázy. Táto kombinácia prináša účinky v boji proti mastnote, pretože dokáže prečistiť zanesené póry a zároveň revitalizovať pleť. Navyše, pomáha v zmierňovaní tvorby tzv. čiernych bodiek a v boji proti pigmentáciám, čím prispieva k celkovému zdraviu a kráse pleti. Je taktiež bohatý na vitamíny a minerály, ktoré dodávajú pokožke výživu a hydratáciu. 

Peeling všeobecne prináša mnoho výhod:

- odstraňuje odumreté bunky a zlepšuje vzhľad pokožky
- zmierňuje tvorbu čiernych bodiek
- zvyšuje priepustnosť pokožky pre hydratačné a výživné látky
- zlepšuje elasticitu pokožky
- prečistí zanesené póry
- zabezpečuje prevenciu tvorby akné
- pomáha v boji proti pigmentáciám


Ako ho používať? 
Zmiešajte 2-3 čajové lyžičky prášku s teplou vodou alebo kvetinovou/bylinkovou vodou na hustejšiu pastu a naneste ho na vyčistenú a vlhkú pokožku. Zmes je potrebné ihneď aplikovať keďže enzými postupne strácajú aktivitu. Nechajte ho pôsobiť maximálne 5 minút, pasta by nemala na pleti úplne zaschnúť, a opláchnite vlažnou vodou. Môžete ho používať 2-3 krát týždenne, aby ste dosiahli maximálne výsledky.

Enzymatický peeling nepôsobí nárazovo. Účinok je vidieť až po viacerých použitiach kedže urýchľuje výmenu buniek. 

Po nanesený peelingu zostáva pleť veľmi jemná a vláčna. Aj keď sa môže zdať práškový peeling zdĺhavý, príprava je naozaj rýchla a jednoduchá., všetko je samozrejme od zvyku. Je ideálny pre tých, ktorí majú citlivú pokožku a nechcú používať príliš agresívne produkty na čistenie pokožky. Ak hľadáte jemný a účinný spôsob, ako získať hladkú a zdravú pokožku, tento produkt určite stojí za vyskúšanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia