Blog

Kategórie
 
 
 
 
 


V dnešnej dobe sa stáva trendom, že sa snažíme minimalizovať množstvo chemických látok, ktoré sa dostávajú do nášho tela. Preto sa stáva stále populárnejším používanie prírodných kozmetických produktov. Jedným z nich je aj krémový dezodorant značky Kvitok.
 

 

,,Rieši pigmentácie, upchaté póry, mílie, jemné vrásky, predchádza tvorbe akné."

Enzymatický peeling od slovenskej značky Kvitok je skvelým pomocníkom pre všetky typy pleti. Obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a zanechávajú pokožku hladkú a jemnú. Je ideálny pre tých, ktorí majú citlivú pokožku a nechcú používať príliš agresívne produkty na čistenie pokožky. Je tiež bohatý na vitamíny a minerály, ktoré dodávajú pokožke výživu a hydratáciu. Navyše má jemnú a šetrnú textúru, ktorá nevyvoláva podráždenie a nepoškodzuje pokožku ako je u bežných peelingoch bežné.

 

Všetky to dobre poznáme, scrollujeme Instagramom, zatiaľ čo rozmýšľame nad tým, čo by sme robili, keby sme neboli zatvorené medzi štyrmi stenami. Zrazu sa pozeráš na svoju nástenku a nevieš si vybrať, ktorý zľavový kód vybrať, lebo ten krémik, ktorý ti starne na poličke v kúpeľni sa ti už toľko nepáči. Chcelo by to niečo svieže, aby sme mali aspoň nejakú zmenu v našich životoch počas obdobia karantén a obmedzení. 

Keď už sa ten svet mení každým dňom čoraz viac, príroda ukazuje celému ľudstvu ako sa jej dobre žije bez nás, „stredobodu“ krajín, svetov, univerza, rozmýšľaš nad tým, ako zanechať menšiu uhlíkovú stopu, no nie? Aha! Že nevieš, čo to znamená? No ale to vôbec nevadí, veď preto si možno zablúdila sem. No a my ťa s otvorenou náručou vítame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia