Kategórie
 
 
 
 
 

5 dôvodov, prečo si zamilujete krémový dezodorant


V dnešnej dobe sa stáva trendom, že sa snažíme minimalizovať množstvo chemických látok, ktoré sa dostávajú do nášho tela. Preto sa stáva stále populárnejším používanie prírodných kozmetických produktov. Jedným z nich je aj krémový dezodorant značky Kvitok.
 

Kvitok je slovenská značka, ktorá sa zameriava na výrobu prírodných výrobkov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu ale aj k vám samotným. Všetky produkty sú vyrábané v malých dávkach, aby si zachovali čerstvosť a kvalitu a ani tento jemný krémový dezodorant nie je výnimkou. Je vyrobený z prírodných ingrediencií a neobsahuje žiadne alergény, ktoré  by mohli pôsobiť agresívne na vašej pokožke.

Je ideálny pre všetkých, ktorí sa snažia nájsť alternatívu k bežným dezodorantom na trhu. Pri používaní tohto dezodorantu sa nebudete musieť obávať žiadnych škodlivých chemikálií alebo alergénov, ktoré by mohli byť potenciálne škodlivé pre vašu pokožku. Aj pri nezvyčajnom nanášaní je aplikácia naozaj jednoduchá a rýchla. Navyše nezanecháva na oblečení nepríjemné biele škvrny, ako to býva u bežných dezodorantov v spreji alebo tyčinke. 

5 dôvodov prečo začať používať krémový dezodorant:
- odstraňuje nepríjemný telesný pach (zabraňuje množeniu baktérií, ktoré zápach spôsobujú rozkladním zložiek potu),
- nebráni prirodzenému odstraňovaniu odpadových látok z tela - poteniu
- je vhodný pre citlivú pokožku (neobsahuje sódu bikarbónu, ktorá môže byť dráždivá pre podpazušie)
- nevysušuje pokožku, vďaka obsahu kokosového oleja, mangového a bambuckého masla
- nezanecháva stopy na oblečení 

Ako ho používať? 
Po sprchovaní si vezmite malé množstvo dezodorantu a aplikujte ho špachtličkou alebo prstami v jemnej vrstve pod podpazušie. Je lepšie aplikovať ho viackrát denne, ale v menšom množstve, než raz za deň hrubšiu vrstvu. Pred použitím je dobré dezodorant premiešať špachtličkou.

Krémové dezodoranty nájdete v 3 vôňach:

BYLINKOVÉ OPOJENIE (unisex)
Obsahuje zmes bylín a éterických olejov, ktoré tvoria silnú prírodnú vôňu. Bylinky, ktoré obsahuje, sú skvelé pre vašu kožu a telo. Zelený čaj a levanduľa majú upokojujúce účinky a harmanček je známy svojimi protizápalovými a liečebnými účinkami pre pokožku. 

Vôňa Bylinkového Opojenia je veľmi príjemná, svieža a bylinková, takže som sa budete cítiť sviežo po celý deň.

RANNÁ ROSA
Obsahuje 4 esenciálne oleje, ktoré sa navzájom dopĺňajú a tým zvyšujú svôj účinok. Geránium pôsobí protizápalovo, litsea cubeba neutralizuje pachy, levanduľa a bergamot pôsobia proti baktériám.

Ranná rosa má jemnú, kvetinovo-citrusová vôňa.

CHLADIVÝ VÁNOK (unisex)
Obsahuje kombináciu 3 esenciálnych olejov, ktoré sú vhodné aj pre mužov, ktorí majú aromatickejší pot. Mäta a lemongrass pokožku dezinfikujú a osviežujú, eukalyptus má antiseptický a antifugálny účinok.

Chladivý vánok má sviežo-chladivý citrusový podtón.

TIP: dezodoranty sa môžu použiť ako dezodoračný krém na nohy
 
Ak hľadáte prírodnú a účinnú alternatívu k bežným dezodorantom, vyskúšajte krémový dezodorant. Vaša pokožka sa vám poďakuje! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia